Hoe werkt cryolipolyse?

 

Cryolipolyse bevriest de vetcellen: met direct en blijvend resultaat.

De Cryo21 werkt met een kop van -10 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, waardoor ze kristalliseren. Vervolgens verlaten de gekristalliseerde vetcellen gedurende 2 weken je lichaam op natuurlijke wijze. Zodra deze vetcellen verdwenen zijn komen ze niet meer terug. Je bent dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?! Je kan de Cryo21 vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21, zal een laagje vetcellen verdwijnen.

Het nieuwste van het nieuwste: Arctik21. Als één van de eerste in België heb ik in februari 2019 het nieuwste van het nieuwste op het gebied van cryotherapie geïntroduceerd: de Arctik21. Dit apparaat werkt volgens nagenoeg dezelfde principes als de Cryo21 en is speciaal geschikt voor de grotere zones. De resultaten zijn spectaculair: het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld weer een echte taille krijgen! Het apparaat is zo effectief omdat het koude met infrarood combineert. De grote behandel-kop heeft een temperatuur van -20. Je vetcellen krijgen niet alleen een schok van de koude, maar ook van de warmte die door de infrarood vrijkomt. Hierdoor zal het kristalliseerproces van de vetcellen sneller verlopen. Niet alleen raak je vet kwijt, ook je huid wordt mooi glad en strak. Per behandeling kan je met de Arctik21 wel 2 tot 6 centimeter kwijtraken!

Slank de zomer in met cryotherapie. Slank door vetcellen te bevriezen! Weg met die rol op je buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkinnen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Welke methode, hoeveel behandelingen, ... ?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoe lang deze zullen duren, is afhankelijk van het te behandelen gebied. Voordat we aan de slag gaan met de behandeling, zal je huid van het te behandelen gebied eerst uitgebreid bestudeerd worden. Misschien heb jij het idee dat je veel overtollig vet hebt, waardoor je last hebt van een buikje. Maar het zou ook goed kunnen zijn dat je buikje het gevolg is van een verslapte huid. In zo’n geval wordt een behandeling dan een combinatie van huidversteviging, het afvoeren van vocht en het afvoeren van vetcellen, allemaal aspecten die met cryotherapie aangepakt kunnen worden. Welke vorm van behandeling geschikt is voor jou en je wensen, wordt met jou afgestemd en vastgelegd in het behandelplan. Er zullen altijd ‘voor-en-na’-foto’s gemaakt worden, die je kunt bewonderen op een grote tablet. Ook zullen we je wegen en je centimeters opmeten. Je mond valt open bij het zien van de verschillen: je figuur is aanzienlijk verbeterd! En dat al na 1 behandeling.

Benieuwd geworden? Boek dan nu HIER een sessie bij ons en ervaar zelf het verlies van vet!

 

 

Waarom kiezen voor vetbevriezing ?

 

- Afslanking (meetbaar vanaf de eerste sessie)

- Verwijdering van cellulitis (zichtbaar vanaf de eerste sessie)

- Nieuwe vorm van silhouette

- Versteviging van weefsels 

- Verminderen van rimpels/ versteviging van gelaat/nek
- Wegwerken van een dubbele kin/ hangende kin

- Haargroeistimulatie bij apopecie
- Vermindering van couperose
- Vermindering van wallen
- Anti-aging formules
- Talg-balancing
- Lipvolume creëren
- Verheldering van huidvlekken.
- Enz.


Korte samenvatting:
LICHAAM
Stap 1: Maak een afspraak

Stap 2: Samen kijken we naar je probleemzones/ wensen. Je ziet meteen resultaat na 1 behandeling! (Na ongeveer 10 dagen zijn alle vetcellen weggevoerd en heb je uiteindelijke resultaat van je vet verlies)

 

Stap 3: Veel water drinken voor goede afvoer van vetcellen.
Stap 4: Geniet van een strak lichaam want vet dat weg is, is weg. Blijvend resultaat!

GELAAT
Stap 1: Maak een afspraak en ervaar zelf direct verschil! Gelaatsbehandelingen zijn onderhoudend.

 

Hoe werkt waves21

 

De Waves 21: een gecombineerde technologie… een kleine revolutie!

Op de markt van de antiveroudering-, versteviging- en afslankingstoestellen is de Waves 21 een kleine revolutie op zich want het stelt een totaal unieke technologie voor: de combinatie van elektrische stimulering en een behandeling met koude. Dit toestel heeft trouwens pas de award in de categorie Hightech Body Treatment van het Belgische magazine Proesthetic gewonnen!

Net als bij onze andere toestellen, werkt de Waves 21 pijnloos en niet-invasief door middel van een natuurlijk fysiologisch mechanisme, versterkt onder invloed van de behandelingen.

Het vult het huidige gamma op handige wijze aan en maakt het mogelijk om ook het gelokaliseerde (viscerale) abdominale vet en het dorsocervicale vet (de zogenaamde bizon bult) te behandelen. Alle lichaamszones kunnen met de Waves21 worden behandeld, behalve het gezicht.

100% veilig en met adembenemende resultaten… what else ?!

 


Enige apparaat op de markt dat inspeelt op je orgaan vet! 

Behandelingen met waves21
- Overtollig huid aanpakken
- Detox van je lichaam
- Fullbody afslanking
- Buffalo nek behandeling
- en nog veel meer...